iStone, Stockholm

“Wall to wall”

Ire Case 3500x2450px iStone B nedskalad


För en mjuk, bekväm och tidlös elegans har inredningsarkitekterna wall to wall möblerat reception, lounge, mötesrum och tysta rum i IT-konsulterna iStone:s huvudkontor i Stockholm med vår soffa Infini Grande och vårt soffbord Opus.

Arctic Paper, Göteborg

“Moodhouse”

Ire Case 3500x2450px Arctic Paper B nedskalad


Tidlös elegans var ett mål för inredningsarkitekterna Moodhouse när de möblerade Arctic Paper:s övernattningslägenhet i Göteborg med vår soffa och pall Infini och bordet Opus.

Bomässan/JM, Stockholm

“Moodhouse”

Ire Case 3500x2450px Bomassan B


Variation var temat för Bomässan 2012 i Annedal/Bromma där inredningsarkitekterna Moodhouse valde vår soffa Altero i den visningslägenhet de inredde på uppdrag av AB Borätt och JM AB.

Svanens huvudkontor, Stockholm

“MER”

Svanen referens IreMobel


På Svanens nya Huvudkontor i Stockholm har MER arkitekter möblerat med vår svanenmärkta soffa Rejoin. Svanen själva skriver såhär på sin hemsida:

De nya lokalerna innebär ett nytt flexibelt och funktionellt arbetssätt för de 50 Svanenmedarbetarna i Stockholm. Lokalerna är indelade i olika zoner, där man väljer var det passar bäst att sitta för dagens uppgifter. Arkitektbyrån MER står för inredningen och de flesta möblerna och inredningarna är Svanenmärkta. Emma Olbers soffa Rejoin från Ire Möbel, har till exempel en framträdande plats i den öppna planlösningen kring kök, matplats och projektbord.

Källa: www.svanen.se

BB Sophia, Stockholm

“3do”

BB Sophia Ire

BB Sophia är en ny förlossningsklinik som öppnade i mars 2014.3dO ansvarade för gestaltningsprogrammet med ytskikt, färgsättning och lös inredning. BB Sophia har 5 våningsplan och består av förlossnings-enheter med familjerum, en neonatalavdelning, två operationssalar med intensivvård, samt mottagningslokaler och administration.

Lokalerna har inretts så att de blivande föräldrarna ska känna sig så trygga som möjligt. 3dO har arbetat med en genomtänkt färgsättning och val av möbler som så långt det är möjligt inte känns institutionsmässiga.

Vi har fått äran att leverera ett antal soffor till familjerummen på BB Sophia. I den typen av miljö finns det alltid lite extra krav och i detta fallet är sofforna utrustade med urinväv under klädseln. Klädseln är för övrigt avtagbar, tvättbar och utbytbar.

Klang Market. Stockholm

“Moodus”

Klang 071 webb MathiasNero
 
Moodus har ritat inredningen till Klang Market som är en ny restaurangkedja i Stockholm. Där har vi varit med och levererat sitt- och ryggdynor till sittbänkarna. Detta projektet är ett exempel på hur vi kan leverera specialprodukter.

Gothia Towers, Göteborg

"Senab Interior”

Gothia CF109514 lowres
 
Hotell Gothia Towers har möblerat sina Sky-rum med Join relax, en soffa för avkoppling med fantastisk utsikt över delar av Göteborg.

Soffan har avtagbar, utbytbar och tvättbar klädsel vilket är en fördel i en hotellrumsmiljö.